Sommer 2021
Info om Café Feven  i  Vestamager hallen.
Cafeen åbner efter sommerferien i uge 32 dvs. mandag den 9. august og drives fortsat af Lars  som forpagter. Lars driver også caféen i den nye Vestamager Svømmehal.
Åbningstider fra 9. august i Vestamager hallen:  
mandag – torsdag åben fra 16:00 – 21:30,
lørdag 09:00 – 20:30
søndag 09:00 – 16:00
Fremadrettet vil der også være salatbar, børnemenuer med nuggets og fiskefilet med pommes samt kaffe og kage som i måske kender det fra svømmehallen. Der bliver også mulighed for,
at købe chips og slik i poser samt børnesodavand til kr. 12 og flaske øl til kr. 20,00 samt kolde (dåse)øl.   Der bliver klar skiltning med menuer og dagens ret.
Det hele er til brugervenlige priser \uD83D\uDE0A  Caféens hjemmeside opdateres med priser snarest.  www.feven.dk
Det er brugergruppen som efter drøftelse med forpagter som fastsætter priser og indhold og hvis man har ønsker/input/forbedringer, er man meget velkommen til at rette henvendelse til
annettebjorn@mail.dk att. Cafeen, så vi kan tage det op i brugergruppen. Brugergruppen består reelt af alle interessenter på Vestamager Idrætsanlæg og konkret deltager
Carl-Johan fra Petanqueklubben, Bjørn fra bordtennisklubben samt   Frank fra TFF.  Brugergruppen holder møder med forpagter efter behov.   
Brugergruppen vil også arbejde for at selve caféområdet bliver opdateret og opfrisket. 
Brugerudvalget anser caféen som et vigtigt socialt mødested for vores medlemmer og opfordrer til at vore medlemmer benytter og bakker op om caféen i lighed med de andre idrætsklubber på VA.
Det er et tilbud som Tårnby kommune stiller til rådighed for idrættens udøvere på Vestamager idrætsanlæg og brugerudvalget opfordrer til at vore medlemmer støtter op.
Bemærk at man også kan afholde selskaber ex. konfirmation og fødselsdage på caféen efter aftale med forpagter og brugerbestyrelsen.